Jacqueline Matheron

Op 19 augustus 2020 heb ik via de website een rollator en een daarbij horende tas besteld. Zoals was aangegeven was de levertijd 1 tot 3 werkdagen. Om de status van de order te kunnen nagaan heb ik mijn gegevens ingevuld. Omdat ik na 3 werkdagen nog geen leveringsinformatie had ontvangen heb ik op de site gekeken of ik de order kon volgen. Helaas is dit niet mogelijk gebleken. Aansluitend heb ik getracht telefonisch contact op te nemen maar ben bij een telefonische antwoordservice uitgekomen welke aangaven dat ik voor het eind van de dag zou worden terug gebeld. Aan het eind van de werkdag, nadat ik nog steeds niet gebeld ben heb ik zelf maar weer gebeld. Ook nu weer een antwoorddienst die mijn vraag zou doorgeven waarop ik binnen 24 uur zou worden terug gebeld. Na 25 uren geen bericht te hebben gekregen wederom zelf maar weer gebeld waar ik wederom het zelfde verhaal te horen heb gehad. Zodoende maar een email gestuurd met verzoek om mij over de order te informeren. Daags erna heb ik een retour mail ontvangen dat er iets niet goed was gegaan en dit niet de normale handelswijze is van het bedrijf. Op woensdag avond 26 augustus kreeg ik pas de track and trace code met de melding dat de rollator de dag er op geleverd zou worden.

Scherpe prijsstelling

Score voor Rollator.shop: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: