Gelet op de prijs en de daardoor te verwachten professionaliteit is de uitvoering ons zwaar tegengevallen.
Inmiddels heeft Roobol na onze klacht de fouten gecorrigeerd. Wij handhaven echter onze mening dat Roobol als professionele stoffeerder aan het eind van de dag waarop de werkzaamheden plaats hebben gevonden zelf moet vaststellen of alles correct is aangebracht. Dus: Zelf vaststellen dat alle lamellen (per raam) met de voorkant dezelfde kant op wijzen en vaststellen of alle lamellen per raam naar de goede kant opengaan. Nu zaten de lamellen bij twee van de drie ramen niet allemaal met de voorkant naar dezelfde kant. Bij twee van de drie ramen gingen de lamellen naar de verkeerde kant open waardoor de geopende lamellen in het midden van de kamer kwamen te hangen in plaats van aan de zijkant. Ook kwamen er lamellen te hangen op het punt waar de schuifpui open gaat waardoor lamellen de deurknop moeilijk toegankelijk maakten en direct een speelbal worden van de wind. Dit had allemaal in één keer goed moeten zijn!