Roobol

Eissens

Wij zullen nooit meer iets kopen bij Roobol. Het gaat meer om zoveel mogelijk orders schrijven, dan om service verlenen tot het bij de klant thuis hangt of is gelegd. Tevens zijn de medewerkers niet goed op de hoogte van de producten, er wordt ook geen info ingewonnen bij de fabrikant. Wachttijden zijn veel te lang, omdat het te lang duurt voordat er wordt ingemeten en geplaatst. Besteltijd bij de fabrikant begrijp ik. Bij Roobol is iedereen een schakeltje in het geheel, waardoor niemand zich ergens verantwoordelijk voelt. Excuses hebben wij in ieder geval van niemand gekregen.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Laatste order hebben wij ingetrokken, omdat er niet goed was ingemeten en daardoor de Duettes nog steeds niet waren besteld bij Luxaflex, volgens Roobol was dit niet mogelijk bij onze ramen?! (dezelfde Duettes ergens anders besteld, waar er meteen werd ingemeten en contact werd opgenomen met Luxaflex hoe dit het beste geplaatst kan worden, want het is wel degelijk mogelijk!!)
Vloer slordig gelegd. Te snel gelegd, omdat er niet genoeg tijd was, terwijl wij de afspraak al weken hadden staan. Wij hadden het gevoel dat onze afspraak er snel tussendoor moest. Laminaat en parket slecht ingemeten, want in totaal 4 pakken over.

Score voor Roobol: 2/5
Zou je Roobol aanbevelen? Nee