Mooie kwaliteit stoffen, maar levering duurt te lang.
Geef een toelichting bij je beoordeling.
Weinig data voor het opnemen van de maten in de zomerperiode. Daarna duurde het veel langer dan verwacht voordat de gordijnen klaar waren. Bij de in between vitrage liet na 2 dagen al een stiksel los (drieplooi gordijn) die ik zelf vast heb gemaakt want ik wilde niet weer lang zonder gordijnen zitten.
In de winkel en bij het opmeten en aflevering waren de mensen bijzonder aardig. Helaas staat hier boven geen optie over kwaliteit, hetgeen toch belangrijk is. Ik heb voor twee ramen gordijnen besteld en was daarvoor meer dan 1000 euro kwijt. Dat is prima maar dan verwacht ik wel dat de mogelijkheid voor het opmeten ruimer is (en niet alleen op een woensdag met een wachttijd) en ik verwacht dan niet dat binnen enkele dagen al een plooi los schiet...
Vandaar dat ik bij stofferen het oordeel slecht heb gegeven. De heer die eea kwam ophangen was prima. Het gaat mij dus om de kwaliteit van de gordijnen.
Deze enquete zou moeten gaan over kwaliteit van het product. Uw vragenlijst gaat eigenlijk alleen over de service