Wij hebben een geweldig verblijf gehad bij Cuber Suites. Het huisje bood een prachtig en rustgevend uitzicht, waarbij we elke ochtend genoten van het gefluit van de vogeltjes. Ons huisje had een gunstige ligging met uitzicht op slechts één ander huisje, hoewel dit per huisje varieert. Dit is dus wel een risico. Soms kijk je namelijk wel bij elkaar naar binnen. De privacy is echter slim gewaarborgd door een scherm dat je naar beneden kunt doen en waar je toch doorheen kunt kijken. Van buitenaf kunnen mensen je dan niet zien. Het bed was erg groot en comfortabel, wat bijdroeg aan een goede nachtrust. De regendouche was heerlijk en bood een mooi uitzicht naar buiten. De keuken was volledig uitgerust. Een groot pluspunt was bovendien dat het huisje (de verlichting, schermen etc.) eenvoudig te bedienen was via een gebruiksvriendelijke app. De aanwezigheid van een handige parkeerplaats bij het huisje was ook erg fijn. We hebben genoten van gezellige avonden met drankjes bij het vuur. De omgeving is prachtig en ideaal voor wandelingen. Een klein minpuntje vonden we het bijbetalen voor hout voor de kachel. Naar onze mening zou dit bij de prijs inbegrepen moeten zijn, gezien de toch al forse tarieven voor twee nachtjes bij Cuber. Enkele suggesties voor verbetering: - Hout voor de kachel - Een dekentje of plaid voor op de bank - Een tv - zachte kussentjes voor op de stoelen op de veranda + een klein tafeltje Kortom, ondanks enkele kleine verbeterpunten, vonden we ons verblijf zeker de moeite waard.