De monteur is drie uur bezig geweest met de veer. volgens hem was het een harde(uitgekristalliseerde) verstopping aan het eind van de leiding. Nadat ik hem had geadviseerd om een gat aan het eind van de leiding te boren om te kijken, werd duidelijk dat deze leiding aan het eind volledig vrij was. Hij heeft met de veer al die tijd in een vettige verontreiniging aan het begin van de leiding gedraaid zonder deze verstopping te verwijderen. Volgens hem kon dit niet omdat het vettig was???. Resultaat: de leiding is nog steeds verstopt en de keuken zat onder de vettige smurrie. De rekening (Euro 338) staat in geen verhouding tot de geleverde prestatie. Ik verwacht van RRS toch wel enige coulance gezien deze gang van zaken. Met uw bedrijf gebeld en de zaak uitgelegd. Het zou met de bedrijfsleider worden overlegd. Tot nu toe niets van u vernomen, waardoor ik uw bedrijf zeker niet zal aanbevelen.