8.8 /10

checkbox95% beveelt Drukwerknodig aan!

Jennifer

Heel erg dankbaar voor de hulp die jullie hebben gegeven. Hadden met spoed een bestelling nodig i.v.m. uitvaart. Hiervoor hebben jullie ons heel goed telefonisch geholpen zelfs toen er een foutje in zat hebben jullie ons gebeld. Hele fijne en vriendelijke hulp!

Meedenken en communicatie.
Bierviltjes dubbelzijdig

Durmazoni

Goed georganiseerd bedrijf

Doet wat ze beloven en prima kwaliteit

yohupFX

Zoals altijd enorm blij met de service.

- kwaliteit
Notitieblok

Marlies

SterSterSterSterLege ster

Prima!

Snel geleverd, goeie kwaliteit! Een hoekje van het fotoboek was wat gedeukt door de levering,

Monique

De eerste keer stond de tekst gedeeltelijk niet op het visitekaartje. Toen ik hierover belde, was het eerste dat gezegd werd dat het kosteloos over gedaan zou worden. Ongeacht bij wie de fout lag. De tweede keer was het perfect!

Prima drukwerk, uitstekende service, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Visitekaartjes laten drukken

A. Merkelijn

Prima drukwerk!

Goed en op tijd geleverd
Flyers

ArbeidsBemiddelingsCentrum B>V>

Goede support bij het opmaken van de opdracht en zeer vlotte afwerking van de bestelling.

Prima vakmanschap, goede service en correcte opdrachtverwerking
Brochures

Anja Fraikin

snelle bezorging mooi product

heel belangrijk goed ingepakt met hoekbescherming ziet er prachtig uit je ziet dat het een schilderij was
Foto in lijst

Privé

SterSterSterHalve sterLege ster

uitstekend drukwerk, tragere levering dan vooropgesteld

keurig printwerk
Bierviltjes enkelzijdig

Linda

Fantastische service! Ik had een verkeerde pdf ingestuurd en met 1 eenvoudig mailtje hebben zij mijn fout dezelfde dag hersteld. De bestelling werd alsnog heel snel geleverd.

Goed bereikbaar en zeer bereid om de klant te helpen
Stickers op vel

S van Bavel

Snelle nette levering
Gevouwen kaart

CampEropuit

SterSterHalve sterLege sterLege ster

We wilden een bedrukking in het wit op kurk. Dit was online slecht te controleren (omdat in het systeem een witte achtergrond is), maar leek goed te gaan. Dat was dus niet zo. Er lijkt niets op de kurken onderzetters gedrukt te zijn. We kunnen ons voorstellen dat het voor hen ook verwarrend is, maar dan neem je contact op ipv domweg (onbedrukt lijkende) kurkenonderzetters te versturen.

Indien de bedrukking gelukt was, was alles goed geweest.
Onderzetters kurk

Antwoord Drukwerknodig

Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u een vervelende situatie heeft met uw bestelling. We mailen u op het mailadres dat bij ons bekend! Team Drukwerknodig

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 9 werkdagen op mijn bestelling gewacht. Na 6 werkdagen heb ik drukwerknodig benaderd via de chatfunctie. Zij zouden er een garantielevering van maken ter coulance zodat het (echt gezegd) de volgende ochtend binnen zou zijn. Dat werd zelfs na de aangegeven datum 2 werkdagen later.. Niets snelle levering en ik krijg nu niet eens meer reacties op de chatfunctie!

Vertragen
3 boeken waar ik nu niks meer aan heb

A.tD

Prima en heel vriendelijk geholpen, ook toen er iets aan mijn eigen aanlevering schortte. Eindresultaat naar volle tevredenheid!

vriendelijk, coulant, meedenkend
HC boek

Maaike

Top service

Ik ben tot in de puntjes geholpen en heb fijn contact gehad met drukwerknodig.
Hardcover

Drukwerknodig verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Drukwerknodig heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 22 januari 2015

Drukwerknodig

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productie centrum. Al meer dan 25 jaar verzorgen we reclame en drukwerk voor toonaangevende winkelketens en particulieren binnen Nederland.

Osloweg 75

Durmazoni

Goed georganiseerd bedrijf

Doet wat ze beloven en prima kwaliteit

yohupFX

Zoals altijd enorm blij met de service.

- kwaliteit
Notitieblok

Marlies

SterSterSterSterLege ster

Prima!

Monique

Prima drukwerk, uitstekende service, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Visitekaartjes laten drukken

Snelle nette levering
Gevouwen kaart

CampEropuit

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Indien de bedrukking gelukt was, was alles goed geweest.
Onderzetters kurk

vriendelijk, coulant, meedenkend
HC boek

Maaike

Top service

Ik ben tot in de puntjes geholpen en heb fijn contact gehad met drukwerknodig.

Drukwerknodig heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10