Safe-ID

Het blijft voor mij modderen met safe-id.Ik kwam er bij toeval achter dat safe-id een nieuw computersysteem heeft.Waarom toen het oude klantenbestand niet in het nieuwe bestand is ingevoerd is mij een raadsel.Feit is wel dat mijn Qr code maandenlang niet werkzaam was.Gelukkig heb ik het niet nodig gehad.Dave heeft mij nieuwe Qr codes opgestuurd,waarmee ik mij opnieuw geregistreerd heb.Waarvoor dank.Ik gebruik microsoft edge als browser.Voer ik in safe-id,dan kwam ik enige tijd geleden nog op een Chinese website terecht.Dat is nu verholpen.Klik ik vervolgens op login,dan kom ik terecht op het oude portal,waar ik wel met mijn oude wachtwoord kan inloggen,maar niet met mijn nieuwe.Daarvoor moet ik naar het blokje producten,om dan via mijn account bij mijn gegevens te komen.Vroeger gaven jullie blijkbaar nog weleens wat weg,want ik had nog spullen liggen,die ik nooit geregistreerd heb.Code PDO/JESJM liet zich niet meer registreren.Armbandje BR1/rodzo kon wel geregistreerd worden.Met enige moeite is dat gelukt.Ik heb hem aan mijn zoon gegeven,die diabetes heeft.Hij is er blij mee,want hij surft erg graag.

Score voor Safe-ID: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja