Ik heb veel geleerd van deze opleiding/module en kan het ook zeker toepassen in de praktijk.
Ik ben teleurgesteld over het feit dat ik me inschrijf voor een opleiding die volgens de site van Schoevers op hbo-niveau wordt gegeven maar waarbij voor de tweede module (online marketing) een mbo-opdracht moest worden geschreven, waarbij ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat er niet zoveel verschil zal in de eisen die aan de opdracht gesteld werden, vergeleken met de eerste module (Het Nieuwe Werken en social media).
Ik had op sommige punten een andere verwachting (de informatie over het lesprogramma schept bijvoorbeeld de verwachting dat behandeld zou worden hoe je een zakelijke social media pagina kunt maken en beheren.)
Het besprokene in de lessen was erg interessant maar betrof maar een aantal aspecten van wat je had moeten voorbereiden. Ik zag daarom geen/weinig verband tussen de lesstof in e-connect en datgene wat in de lessen is besproken.
Ondanks dat de docent erg inspirerend was en ons veel heeft geleerd, kreeg ik tijdens de lessen het idee dat zij niet altijd precies helder had wat de moduleopdracht precies inhield. Het leek alsof zij zich daar in de les dan steeds weer opnieuw in moest verdiepen.