Madelon

Mijn ervaring met de opleiding is heel erg goed. De basis dingen van het office management heb ik door deze opleiding zeker geleerd. Ik werk zelf niet in het office management en wilde de opleiding gaan volgen om mijzelf te blijven ontwikkelen en om een baan in de richting va het office management te krijgen (wat gelukt is). Daardoor was het voor mij soms wel wat moeilijk om de praktijk en theorie te kopellen. Ik heb het geluk met een klein bedrijf, dat ik makkelijk de hulp van de directie in kan schakelen.
Daarnaast hadden de meeste docenten voldoende kennis over het vak en konden het goed overbrengen. Bij een aantal vakken zoals Vaardigheden en Managementsupport was de lesstof naar mijn mening wat weinig. Ik had verwacht nog meer uit deze lesstof te kunnen halen. De docent daarentegen was echt top, door haar was alles snel duidelijk!
De virtual classroom is mij erg meegevallen. Op het begin zat er ik nog wel een beetje tegenop, maar het was echt super handig. Door de online lessen kon ik het op iedere locatie, vanuit huis of werk volgen. Is het alleen een idee om voor de eerste les een uitleg over Vitero te geven? Nu heb ik heel vaak deze informatie gehoord, waardoor soms een half uur van de les af viel.
Bovendien heb ik van alle docenten voldoende geleerd. De docenten kopellen de praktijk terug aan de theorie, wat voor mij goed werkt!

Reactie Schoevers:

Hoi Madelon, wat fijn om te lezen dat je ervaring met de opleiding erg goed is en je jezelf hebt kunnen ontwikkelen richting het office management. Verder spijt het ons te lezen dat je de lesstof niet voldoende vond. We zullen je feedback dan ook intern met ons meenemen. Ook zullen we je compliment intern doorzetten wat betreft de docent. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.
Schoevers

Score voor Schoevers: 4.5/5