Ik vond de opleiding officemanagement specialisatie HR een erg leuke en leerzame opleiding. Ik kreeg les van ervaren, enthousiaste docenten die ook buiten de lestijden goed bereikbaar waren via E-connect. Ik vond de lessen erg interessant en ik heb heel veel geleerd. Tijdens de opleiding heb ik zelfs een nieuwe baan gevonden als managementondersteuner.
Wat ik wel jammer vond is dat ik mijzelf in eerste instantie had opgegeven voor klassikale lessen. Dit was in mijn regio helaas niet mogelijk vanwege te weinig aanmeldingen, waardoor mij het alternatief van Virtual Classroom geboden werd. Uiteindelijk heb ik de lessen via Virtual Classroom gevolgd, wat overigens ook goed beviel maar toch vond ik het jammer dat er klassikaal geen mogelijkheden waren.
Voordat ik met de opleiding begon, werd mij verteld dat je als student nog niet per se als managementondersteuner aan het werk hoefde te zijn. Tijdens de eerste paar modules werkte ik nog niet als managementondersteuner, waardoor ik bij het uitvoeren van sommige praktijkopdrachten en moduleopdrachten soms vast liep. Naar mijn mening is de opleiding wel een stuk makkelijker wanneer je al een baan hebt als bv secretaresse.
Reactie Schoevers:
Bedankt voor het delen van je beoordeling, Rosanne. Hier zijn we erg blij mee. Dat kunnen we ons verder goed voorstellen. We nemen je feedback intern met ons mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke groeten,
Schoevers