Via de site 2 posters besteld. Deze werden zeer snel geleverd, keurig in stevige kartonnen koker.
Zagen er bieden prima uit. Er was er eentje die wat krasjes had.
Ophangen van posters was even uitpuzzelen. Vooral omdat de glazen wand geen haken kon "houden", die in de ogen gehaakt kunnen worden. Nu met dubbelzijdig plakband voor buiten (vochtwerend) aangeschaft.
Hangen beiden prima: misschien kunnen jullie dit soort tape ook te koop aanbieden. Of adviseren wat en waar te koop. Verder prima en vlotte service
Reactie Schuttingposter.nl:
Hartelijk dank voor het invullen van onze vragenlijst en de positieve en enthousiaste beoordeling van onze dienstverlening. Het is fijn dat u de posters naar tevredenheid hebt kunnen bevestigen. De posters uit de aanbieding zijn allemaal afgewerkt met ringen. Andere uitvoeringen zijn ook mogelijk, maar die zijn niet in de aanbieding, en wij geven hierover graag advies. En we krijgen ook graag tips :). We overwegen hoe we een goede tape kunnen adviseren of te koop aanbieden. Als u tevreden bent, dan horen wij graag welke tape u gebruikt heeft. Verder wensen wij u heel veel en lang plezier van uw nieuwe uitzicht. Hartelijke groet, Dorien