Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

Sandra Janssen

Na een offerte van een ander bedrijf die ons budget ver te boven ging kwamen we (na het lezen van zo veel goede recensies hier op Feedback Company) terecht bij Come Along Safari. De snelheid van reageren, regelmatig zelfs in de avonduren, was een openbaring. De manier van communicaren was laagdrempelig, geen vraag was te veel. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Zelfs tijdens onze reis hebben we (’s avonds tijdens een weekend!) een beroep gedaan op Come Along Safari. Onze heenvlucht was 14 uur vertraagd waardoor we onze eerste geboekte overnachting in Namibië niet konden halen en noodgedwongen elders moesten overnachten. Fantastisch om na een lange vlucht de telefoon aan te zetten en via SMS het bericht lazen welke accommodatie er geregeld was en dat we zouden worden afgehaald van het vliegveld. Helemaal top geregeld!
De bijgeleverde GPS met voorgeprogrammeerde route was een leuke bijkomstigheid. Hoewel we aanvankelijk de meerwaarde er niet zo van in zagen hebben we er wel degelijk veel profijt van gehad.
Wanneer je niet met een georganiseerde reis mee wil maar ook niet alles op eigen houtje wilt/kunt uitzoeken dan ben je bij Come Along Safari aan het juiste adres. AANRADER!

Prijs/kwaliteit is ongekend
24/7 bereikbaar
Hoge reactiesnelheid
Enorme kennis van Zuidelijk Afrika
Betrouwbare huurauto’s
Alle informatie en vouchers overzichtelijk bij elkaar in één dropbox
Betrokkenheid, ook tijdens de reis
Zeer actief op verschillende social media waar de liefde voor het continent vanaf spat!

Score voor Selfdrive4x4.com: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Cheetah Advies + 4x4 huur