Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

Roland

Dankzij Selfdrive4x4.com hebben we kunnen genieten van een onvergetelijke reis door Zambia, Namibië en Botswana. Vanaf het allereerste begin was de communicatie transparant, snel en volledig. We werden vooraf voorzien van voldoende informatie via website en mail. In Afrika was alles tot in de puntjes geregeld, auto's en kampeeruitrusting waren comfortabel en compleet, de keuze van de kampeerplaatsen was ronduit fantastisch. Ik zou hun diensten absoluut aan vrienden aanraden!

+ Erg goede ontzorging (taxi's en auto's stonden van begin tot eind klaar en alle campings waren geregeld).
+ Goede keuze qua campings.
+ Goede comfortabele auto's en tenten met complete kampeeruitrusting.
+ Heldere informatie van te voren over wat te verwachten en wat er allemaal in de auto's aanwezig is.
+ Delen van informatie via DropBox is handig.
+ Mogelijkheid om GPX-data te krijgen, ten behoeve van eigen GPS-apparaat.

- Te summiere informatie vooraf in hoeverre je de route moet plannen (met alleen de kortste route van de Garmin ga je een hoop missen).
- Ontbreken van compressor (bandenpomp) in auto - hij was vooraf ook niet beloofd, maar we hadden hem best willen hebben.
- Detail: de verstrekte Tracks4Africa PDF's waren niet compleet.
- Technisch detail: de PDF's met vouchers en de Tracks4Africa reisgidsen waren op niet-A4-formaat gemaakt, waardoor de paginascheidingen op rare plekken zaten. Waarschijnlijk een verkeerde instelling van de PDF-printer (software).

Reactie Selfdrive4x4.com:

Tegenwoordig sturen wij nieuwe pakketreis klanten direct ter welkoming de laatste Lonely Planet reisgids zodat zij zich zelf kunnen verdiepen in hun reis. Er is zoveel te zien in Afrika dat het onmogelijk is dit alles te benoemen. Ik reis al 18 jaar in zuidelijk Afrika en kom nog steeds nieuwe dingen tegen ;)

Score voor Selfdrive4x4.com: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Custom-made reis