Angela Derks

Mooie website met mooie producten.
We hebben een ander product gekregen dan we verwachtte. Dat is jammer. Voor de robotketting komen de foto’s niet allemaal overeen met de kleuren. Er staat een foto met lichtblauwe robot waar een jongen op bijt. Deze dacht ik te bestellen bij de omschrijving smurfenblauw. Maar we kregen een geëmailleerde blauwe. Die stond niet tussen de keuze. En deze vind ik zelf niet mooi. Mijn zoon gelukkig wel en we waren te laat omdat hij het al uitgepakt had.
Een betere omschrijving en passende foto’s van voorraad of doorgestreept wat van voorraad niet meer beschikbaar is, voorkomt dit.

Mooie producten

Mooie website met mooie producten.

Reactie Senso-Care:

Beste Angela,
Hartelijk dank voor je feedback. Waarschijnlijk hebben we per ongeluk de Jellystone robot marine verstuurd i.p.v. smurfenijs blauw. Een menselijk fout van onze kant die we graag voor je op hadden willen lossen, maar geen foutieve informatie op onze website dus! Gelukkig vindt je zoon deze kleur wel mooi!
Vriendelijke groet,
Senso-Care