Heeft u de glaszetter als deskundig en professioneel ervaren en heeft hij u geïnformeerd of alles naar wens was?
Heeft de glaszetter voldoende maatregelen genomen om uw eigendommen te beschermen en heeft hij alles netjes achtergelaten?
Arriveerde onze glaszetter volgens afspraak op tijd?

Steenge

Waardeloos, onvoldoende geadviseerd en uitvoering zeer matig. Erg zijn een heleboel dingen die ik op kan noemen, maar ik zal alleen het belangrijkste noemen: Wij zitten met duur fineoglas opgescheept waarop vingervlekken zitten die niet te verwijderen zijn, omdat ze tussen de glasdelen zitten. Daarnaast zit er bijna constant condens tussen de glasdelen waardoor er nog meer niet verwijderbare vlekken ontstaan, om nog maar te zwijgen over wat dit met onze kozijnen doet.
Er is door Seuren gestuurd op fineoglas, dit zou dé oplossing zijn voor het isoleren van glas-in-lood, maar dit blijkt bij ons helemaal niet de beste manier om ons glas-in-lood te isoleren. Andere manieren dan fineoglas werden door Seuren weggewimpeld en ik ga als leek uit van de deskundigheid van een glasbedrijf, dus meegegaan inderdaad fineoglas. Had ik dat maar niet gedaan….
Toen ik contact opnam over mijn klacht werd ik verwezen naar de voorwaarden. Ik heb volgens die voorwaarden gelijk, vlekken die niet horen, maar daar reageert Seuren gewoon niet meer op! Ik heb helaas de rekening al betaald, dus dit is een ergens dure les.
Mijn tip: ga niet met Seuren in zee. Het is een onprofessioneel bedrijf dat alleen op geld uit is en niet op tevreden klanten.
Ik ga het glas-in-lood op een andere manier isoleren, het fineoglas gaat er weer af, maar dit laat ik niet door Seuren doen!

Afspraken nakomen, vollediger informeren en eerlijk adviseren. Klachten serieus nemen en netjes afhandelen, gewoon niks meer van je laten horen is zeer onprofessioneel! Als het regent eerder aangeven dat het glas niet gezet kan worden.

Hoe heeft u Seuren 24-uurs glasservice gevonden?

Internet

Score voor Seuren Glasservice: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: Fineoglas