Ik merk dat Power BI kennis veel gevraagd wordt. Ik ben op zoek naar een nieuwe functie. Met deze kennis is het makkelijker om een baan te vinden. Ik had nog niet eerder met Power BI gewerkt en wel een keer eerder gedownload / geïnstalleerd en bekeken. Ik had het in mijn functie ook niet echt nodig. Via Google ben ik bij SignOn terecht gekomen, SignOn staat erg goed aangeschreven en ik wilde de training op korte termijn Online doen. Voor mij was Online nieuw. De eerste dag viel mijn internet uit, dat was gelukkig niet zo lang. Freddy heeft mij daarna meegenomen in stapjes, waardoor ik weinig van de training had gemist en ik het weer makkelijk kon oppakken. Online is mij zeker goed bevallen. Ideaal! Ik kon eerst mijn dochter naar school brengen en om 8.50 uur Online in de Virtual Classroom aanwezig zijn. SignOn heeft zeker waargemaakt wat ik zocht! Ik raad de training aan en heb me aangemeld voor de Power BI Advanced training.