Guido Voorwinde

Ik werk op de IT afdeling van een logistiek bedrijf. Ik maak vaak rapportages, die werden maar zwaarder en Excel ontplofte. Ik ben uiteindelijk bij PowerPivot terecht gekomen en heb de ambitie om uiteindelijk Power BI te gaan gebruiken. Ik wilde meer leren van Power BI en officieel certificeren, met name voor mezelf en voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en mijn CV. Ik heb al eerder een Excel training gevolgd bij SignOn en had goede ervaringen, de training was goed bevallen, vandaar dat ik nu ook weer gekozen heb voor de training van SignOn. De DA-100 is een goede training, we hebben alle labs doorlopen, Jeroen heeft veel uitleg gegeven en stond open voor praktijkvoorbeelden, we konden praktijkvragen stellen en hij legde het uit aan de hand van voorbeelden. zodat we het ook direct konden toepassen. Ik heb 3 dagen na afloop van de training direct het examen gedaan en ik ben geslaagd!! Dankzij de goede training van Jeroen, er is veel blijven hangen. Ik raad deze training zeker aan !

Score voor SignOn ICT trainingen+: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Gevolgde training: