Op dit moment is onze management informatie niet goed. Binnen onze organisatie wordt op sommige afdelingen Power BI gebruikt om het makkelijker en overzichtelijker te maken. Ik heb deze cursus gevolgd om met Power BI te leren werken en Power Bi te leren kennen. Ik ben binnen onze afdelingen verantwoordelijk om het in te voeren. Ik heb voor SignOn gekozen, na een vergelijk op inhoud van de diverse aanbieders. SignOn komt heel professioneel over, de Online training was op korte termijn beschikbaar. Na telefonisch contact heb ik me direct ingeschreven, ik had een goed gevoel! Het SignOn Leerportaal helpt je bij voorbereiding van de cursus, je kunt alvast een oefening doen en zorgen voor de juiste installatie van Power BI. Alle cursisten hadden de goede versie geïnstalleerd. Ik vond het twee hele leuke dagen, goed tempo, goede uitleg, goede verschillende oefeningen en werkt goed op afstand. Ik heb heel veel geleerd en ben nu al aan het oefenen en kan veel verschillende dingen. Er is ruimte voor vragen, fijne leraar, enthousiast en foutmeldingen worden binnen een minuut opgelost. Ik heb veel uit de training gehaald en we hebben een goed naslagwerk ontvangen. Ik raad deze Online training zeker aan, ook aan mijn collega’s.