Goederen geleverd volgens opgave. De voorwaarden op de rekening, zoals binnen 24 uur reclameren, ruilen of teveel niet kunnen terugbrengen, etc komt wel erg klantonvriendelijk over.
Op het adres van Smitco is de verkoopwaar mooi geplaatst.
Mogelijk soepeler omgaan bij bestel overschot en of ruilen zoals nu in de voorwaarden vermeld.
Het gaat hier niet over de vriendelijkheid van de baliemedewerkers, die zijn oke. Het gaat om de vermelde voorwaarden, die een indruk wekken van een monopolie positie in de Zaanstreek. Voor mijn buren reden om niet bij Smitco te kopen.
Reactie Smitco.nl:
Geachte anonieme klant,
De reden dat wij onze klanten vragen om binnen 24 uur te reclameren is dat wij dan eventuele breuk of kleurverschil direct kunnen claimen bij de desbetreffende leverancier of producent en de klacht dan ook op een zeer korte termijn kunnen oplossen.
Wij nemen geen tegels terug omdat bij de productie van alle soorten bestratingsmateriaal gewerkt word met batch en kleurnummers. Wij zorgen dat al onze bestellingen geleverd worden uit hetzelfde batch/ kleurnummer om kleur en maatverschillen te voorkomen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat wij ten aller tijden nieuw onbeschadigd materiaal met het juiste batch/ kleurnummer bij onze klanten leveren en daardoor weinig tot geen klachten over deze zaken hebben.
Wij hopen dat u na bovenstaande uitleg uw gedachten over ons bij zou kunnen stellen, wij streven namelijk naar alleen tevreden klanten!
Smitco b.v. Westzaan