Spa Zuiver is een fijne sauna, groot en mooi, met genoeg keuze aan sauna's, stoombaden en bubbelbaden. Boven lekker tijdschriften lezen en de lunch is lekker ! Wel kan het ietsje schoner en scrubzout ? ja fijn!
Positieve punten tijdens je bezoek
Vriendelijk Personeel, Spa Zuiver is groot en oogt luxe, veel keuze aan sauna's etc. Opgietingen zijn leuk. Lekker en veel eten (de rundersaté en de salade met sesamkip mmmmm). Fijn zwembad, fijne bubbelbaden.
Verbeterpunten of suggesties
Ik vond het niet altijd even schoon, voor de toiletten in het begin (net als je binnen bent), lagen grote plassen water waar haren indreven, dat zou een medewerker bijv. regelmatig even bijeen kunnen dweilen. De vorige keer was in de ligbaden een inlegkruisje van een bikini geplakt, hoe vaak wordt er schoongemaakt in spa zuiver? De zeep en shampoo was niet bijgevuld, meerdere waren op. Scrubzout zou heel fijn zijn! Meerdere sauna's waren niet écht heet, de infrarood sauna deed het volgens mij niet. Doordat de sauna zo groot is is het vrij koud als je in de grote ruimte loopt. En jongens, badkleding op donderdag? Dat vind ik echt idioot en dat betekent dat ik niet meer ga komen op donderdag, heel erg jammer !