Het is een heerlijke ervaring en zeker als Amsterdammer is Zuiver goed te bereiken. Altijd parkeermogelijkheden maar op fiets ook goed te doen. Het water buiten voelt wat koud aan, maar al zwemmend is dat niet zo'n bezwaar. Jammer dat gasten soms lange tijd in het midden van het bad nogal luid met elkaar communiceren zodat van echte ontspanning soms geen sprake is. Een pluspunt van Zuiver: alles is duidelijk aangegeven en te vinden. Genoeg sauna's voor ieder wat wils... en genoeg bedden om te relaxen. Kortom... genieten!
Positieve punten tijdens je bezoek
Opgietingen zijn heel speciaal , buiten is t heerlijk om te relaxen met de natuur van het Amsterdamse Bos voelbaar.
Verbeterpunten of suggesties
Zwemwater wat aan de koude kant. Stilte in de sauna wordt vaak niet gehandhaafd, m.n. op badpakdagen. Als lid van Zuiver kom ik vaker waardoor dat me opvalt. Misschien nog wat aandacht hiervoor? Ik hoef alle gesprekken niet te horen, de echte wellnessliefhebber komt juist voor ontspanning.
De natte vloeren kunnen wat meer worden aangeveegd, zo ook de rommel buiten die gasten kennelijk makkelijk achterlaten. Wat meer design-afvalbakken?