Een fijne spa
Positieve punten tijdens je bezoek
Het is een mooie spa met veel keuze aan faciliteiten. Het personeel is professioneel en vriendelijk. Ook tijdens de massages kijkt het personeel naar de behoefte van de gast. Dit is zee prettig. We hebben gebruik gemaakt van het lunchbuffet en ook dat was lekker, met een gevarieerd aantal keuzes. Erg goed dat er tegenwoordig sapjes inclusief bij de lunch zitten.
Verbeterpunten of suggesties
We hadden een reservering gemaakt tijdens de verbouwingsweken voor een arrangement en kregen daarbij korting. Toen we incheckten is ons niet verteld dat dit klaar was en zijn we ook niet naar de faciliteiten buiten gegaan. Bij het afrekenen mochten we het volle bedrag betalen zonder de korting aangezien de verbouwing klaar was. Ik ging daar toch met een vreemd gevoel weg, omdat ik iets anders dan op de factuur moest betalen. Toen ik achteraf een mail stuurde over dat ik het toch vreemd vond dat ik achteraf meer moest betalen dan het afgesproken bedrag vooraf, kreeg ik een erg zakelijk antwoord over dat de verbouwing klaar was en zij dus het volledige bedrag in rekening mochten brengen. Dit is niet naar tevredenheid afgehandeld.
Verder heb ik een suggestie voor het lunchbuffet. Het bestek staat al op tafel en tijdens het afruimen van de borden moet het personeel nu steeds vragen of we nog gebruik willen maken van het bestek. Zo ja dan wordt het gebruikte bestek weer op tafel gelegd. Zou het niet handiger zijn om het bestek bij het buffet te plaatsen net als de borden? Stel je voor dat je dan erg vies bestek hebt, dan ben je in de gelegenheid nieuw bestek te pakken.
Reactie Spa Zuiver:
Beste Lisa, Bedankt voor je recensie en opgegeven verbeterpunten. We hebben je zojuist een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Spa Sport Hotel Zuiver