Eenvoud van reserveren
Restaurant
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

We komen geregeld bij Spa Zuiver en zijn over het algemeen erg tevreden over deze sauna. Normaal gesproken gaan we overdag en is het lekker rustig, nu waren we op vrijdagavond en was het behoorlijk druk! Dat doen we in ieder geval niet meer.

In eerste instantie hadden we een arrangement met dinerbuffet geboekt maar afgaande op recensies op internet hebben we dit toch omgezet naar a la carte. Ik vond de prijs-kwaliteit verhouding van de a la carte gerechten niet waardig. De grootte van de hoofdgerechten was gelukkig goed, maar qua smaak had ik meer verwacht voor de prijs. Het dessert is niet om naar huis te schrijven. De Panna Cotta werd geserveerd in een klein cocktailglaasje, 2 happen en het was op. Bij de apple crumble kreeg ik de waarschuwing dat ie behoorlijk heet kon zijn omdat ie net uit de oven kwam. Nou de bovenkant was wat warm en de appels waren nog koelkastkoud. Waarschijnlijk al van tevoren gemaakt en 5 minuten in de oven gezet. Domper!

Volgende keer boeken we weer lekker overdag met een lunchbuffet erbij, want dat is altijd vrij compleet en smaakvol!

Nog een extra tip: maak jullie website voor mobiel en tablet uitgebreider. De helft van de onderdelen is niet te bekijken op mobiel en tablet.

Positieve punten tijdens je bezoek

Normaal erg tevreden, nu zo druk dat het bezoek verre van ontspannen was.

Verbeterpunten of suggesties

Prijs-kwaliteitverhouding eten.
Verbeter de mobiele website.
Koud in het restaurant (ervaren we bij ieder bezoek weer).
Meer duidelijkheid over wat een dinerbuffet inhoudt zodat er tijdens het reserveren een weloverwogen keuze gemaakt kan worden.
Zwembad is koud! (kouder dan in het verleden!)
Meer bubbelbaden.. zitten altijd vol :(.

Reactie Spa Zuiver:

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze beoordeling over jullie bezoek aan onze spa. Het spijt ons te horen dat we je niet de ervaring en beleving hebben kunnen bieden zoals je van ons gewend bent. Jouw feedback met betrekking tot het diner zullen wij doorzetten naar onze horeca afdeling zodat we dit kunnen verbeteren. Tijdens een volgend bezoek mag je ook altijd direct je op- of aanmerkingen aan onze collega's van het restaurant doorgeven. Zij kunnen je dan direct helpen en dan hadden ze je bijvoorbeeld een nieuw dessert kunnen brengen.
Onze website zal worden op den duur worden verbeterd, zodat we onze bezoekers beter van dienst kunnen zijn.
Jouw waarneming over het zwembad sturen wij door naar onze Technische Dienst om dit na te laten kijken.
Wij hopen je ondanks deze ervaring nogmaals te mogen ontvangen en dan wel een optimale dag te kunnen bieden en je kunt genieten van al onze faciliteiten.
Spa Sport Hotel Zuiver

Score voor Spa Zuiver: 4/5