Bij boeking ging het tot drie maal toe bij de laatste stap mis. Er kwam steeds een foutmelding waarin stond dat de boeking niet gemaakt kon worden. het was niet duidelijk hoe het nu verder ging en heb dus uiteindelijk de boeking weer geannuleerd.
Later op de dag heb ik het nogmaals geprobeerd en dat ging foutloos.
Positieve punten tijdens je bezoek
Vriendelijk personeel. De sauna is schoon en mooi onderhouden. De sfeer heel ontspannen en prettig. Genieten elke keer weer!
Verbeterpunten of suggesties
Het zou een verademing zijn als de broodjes in het restaurant gegeten kunnen worden met een scherp mes!
Met de 'schijnbaar trendy' dikke pillen brood is het hakken en trekken en de tanden erin zetten onmogelijk.
Ik heb zelf last van mijn gewrichten in de handen en dat maakt het nog lastiger, maar om mij heen kijkend zag ik, last van handen of niet, heel wat geworstel. Ze waren overigens wel heel lekker!
Reactie Spa Zuiver:
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor je beoordeling over je bezoek aan onze spa. Onze excuses voor de problemen die je hebt ondervonden tijdens het maken van je boeking. Het lijkt er op dat er tijdens het maken van je boeking een technische storing aan onze site/reserveringssysteem was omdat je later op de dag de boeking wel hebt kunnen maken.
Jouw feedback met betrekking tot het bestek zullen wij met onze horeca-afdeling bespreken zodat je je broodje ook met gemak kunt snijden. Wij zijn wel blij te horen dat het wel heeft gesmaakt.
Wij hopen je nogmaals te mogen verwelkomen in onze spa.
Spa Sport Hotel Zuiver