Eenvoud van reserveren
Service tijdens bezoek
Faciliteiten
Arrangement/ entree

Len

Zeer vriendelijke ontvangst, schone kleedruimtes, veel verschillende sauna’s en stoomruimtes, ook stilteruimtes die dit keer ook heerlijk stil waren! Vele opgietingen met deskundig advies. En dan de Hammam...... die was goddelijk te noemen, in een rustige ruimte met mooie muziek word je heerlijk geschubd en gemasseerd onder een deken van schuim.....een heerlijke ervaring.
We vonden het wel erg druk in de middag, konden bijna onze handdoeken nergens meer kwijt.

Positieve punten tijdens je bezoek

Hammam is goddelijk, vriendelijk personeel, schoon, mooie ruimtes, lekker ruikend, genoeg douches en toiletten.

Verbeterpunten of suggesties

Het was in de middag zo druk dat je nergens meer je spullen kwijt kon, dat geeft dan helaas weer wat onrust en dat is jammer. Ook 1 stoomcabine misschien wat weinig voor zo’n groot complex.
Bij de uitgang krijg je weer een bonnetje om te scannen, dat is te begrijpen waarom , maar ik vind het echt zo zonde van al die papiertjes.
Bij reserveren kon ik niet goed aangeven de tijd van vertrek, dit ging ook fout en heb toen per mail duidelijkheid gekregen.

Score voor Spa Zuiver: 5/5
Beveel je Zuiver aan? Ja