Een heerlijke badkleding-dag gehad bij Spa Zuiver. De saunameester (Aron of Arno...?) had heerlijke muziek tijdens de goede opgietingen. Wat mij opviel is dat hij niet goed uitlegt hoe je na de sauna goed moet afkoelen (van onder naar boven afkoelen en kopje onder om het hoofd af te koelen. Maar eerst voor het dompelen goed douchen. Gelukkig was het licht in de stoomcabine buiten voor de scrub-sessie nog gemaakt, zodat deze sessie door kon gaan. Helaas binnen geen uitgebreide scrubsessie, alleen hand en gezicht scrub momenten. Wat mij ook opviel is dat het kleddernat was op de vloer en er dit keer weinig gedweild werd. En nog steeds heel dun wc papier, dat aan je natte lijf blijft kleven en uit elkaar valt. De prijzen in het restaurant en boven in de relaxruimte blijven te hoog.
Positieve punten tijdens je bezoek
Heerlijke opgietingen en houtscrub. Altijd weer een feestje bij Spa Zuiver!
Verbeterpunten of suggesties
WC papier moet dikker/steviger. Meer de vloeren dweilen op badkledingdagen: we betalen er ook 6,50 p.p. voor!
Meer keuze in het restaurant en boven: lagere prijzen. Scrub-sessie ook binnen aanbieden: niet alleen een hand- en gezichtscrub. Een kruiden whirlpool plaatsen!