De bestelling wordt netjes geregeld en binnen de verwachte tijd geleverd. Het gebruikte materiaal is eerste klas aluminium van goede dikte. Het vakmanschap bij het vervaardigen van bochten en en verlopen laat te wensen over. De kraal machine was niet goed gepositioneerd bij verschillende hulpstukken zodat deze scheef waren. Ook de passingen klopte niet en heb ik veel aan moeten corrigeren. Het verloop was verkeerd om vervaardigd zodat ik deze nu tegen de stroming in heb moeten monteren, ook hiervan de passing met veel te veel speling. Ook de felsnaden voor de verbindingen voldoen niet aan de norm. De binnenrand is te kort waardoor de passing niet voldoende stek is en de kit de versteviging moet brengen. Dan het kitten, deze wordt heel laconiek aangebracht hele klodders sluiten een groot gedeelte van de doorgang af. Ik heb er zelf veel werk aan gehad er iets van te maken tot popnagels aan toe. Desinteresse voor het vak mijn inziens. Want je kunt zien dat het niet aan het materiaal of gereedschap ligt. Mogelijk heb ik de pech deze persoon te treffen.
Goed materiaal, goed gereedschap. De levering netjes op tijd.
Spreek uw werknemers eens aan op de kwaliteit. En voer een eindcontrole in.