Zeer slecht. Verkeerde maat armband geleverd. Werd ontkend. Terwijl ik eerder dezelfde maat besteld had maar deze toch echt niet overeen kwamen. Vervolgens kreeg ik geen geld terug van mijn retour. Moest ik zelf achteraan gaan. De verzendkosten van mijn retour moest ik zelf betalen. Ik zal hier nooit meer iets bestellen en raad het iedereen af.
Reactie Spiru:
Namasté Patricia,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
Per email hebben we uitgebreid contact met je gehad over de ontvangen armband, daarnaast hebben we zelfs door van een foto met een meetlint geen afwijkingen ontdekt aan de grootte van de kralen. We zien in de bestellingen dan ook niet dat de armband twee keer is besteld. Wel zien we twee keer verschillende Shunghiet armbanden terug komen in je bestellingen.
Wat vervelend om te horen dat de terugbetaling niet gelijk goed is gegaan, onze excuses hiervoor! We zien dat onze financiële afdeling dit direct alsnog voor je in orde heeft gemaakt, zodra ze deze melding hebben ontvangen.
Het klopt inderdaad dat retourneren bij Spiru op eigen kosten is, dit geven wij dan ook duidelijk aan in onze retourvoorwaarden en Algemene voorwaarden, waarmee je akkoord gaat wanneer je een bestelling plaatst.
We hopen dat deze uitleg je meer duidelijkheid mag bieden.
Zenvolle groet, Spiru