2 artikelen besteld; ik krijg een mail dat er maar 1 is. Ik mail direct terug dat ik de verzendkosten te hoog vind voor maar 1 artikel, maar daar wordt niet op gereageerd. Pas als het pakket als is verstuurd krijg ik een reactie. Dan is de enige mogelijkheid nog om het pakket bij PostNL te weigeren, maar dat gaat niet als het bij buren wordt afgegeven. Ik zou het beter vinden als eerst aan mij wordt gevraagd wat te doen als de bestelling wijzigt, ipv dat voor mij wordt beslit.
Reactie Spiru:
Namasté L,
Dankjewel voor het delen van je ervaring.
Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze werkwijze. Als webshop mogen wij er vanuit gaan dat men producten besteld die ze graag willen ontvangen, mocht er onverhoopt een product niet leverbaar zijn, sturen wij de overige bestelde producten daarom altijd zo snel mogelijk toe. Zo kunnen we alsnog voldoen aan de gecommuniceerde levertijd en zorgen we ervoor dat jouw bestelling geen vertraging oploopt.
Zoals aangegeven in de ontvangstbevestiging die je ontvangt kan het enkele werkdagen duren voordat onze klantenservice je bericht onder ogen krijgen, hierdoor is het inderdaad mogelijk dat je bestelling niet meer geannuleerd kan worden. Deze informatie geven wij ook aan op onze website zodat je hier van op de hoogte bent alvorens je een bestelling plaatst.
We hopen dat deze informatie je meer duidelijkheid bied.
Warme groet namens Spiru