The monday after het Do it! weekend en ik ben er nog vol van.
Bij thuiskomst zaterdagmiddag was ik helemaal leeg, maar ook voldaan. Het afgelopen weekend heb ik geleerd om analytisch, conceptueel en out of the box te denken. Jullie hebben mij uitgedaagd, geconfronteerd, geprikkeld en gemotiveerd om me o.a. niet alleen af te vragen ‘waarom?’, maar ook ‘waarom niet?’. Het werken in groepen en de interactie met de medecursisten werkte stimulerend en een enkele keer ook frustrerend, maar ach dat houdt mij scherp.
Vanmorgen vertelde ik op m’n werk enthousiast over het afgelopen weekend en ik merkte dat ik weer ‘de geest’ had. Ik was m’n ‘mojo’ kwijt voor wat betreft het schrijven van m’n communicatieplan en zag het echt niet meer zitten, maar dankzij dit weekend heb ik ‘m weer terug.
Odile en Gonda, ik wil jullie nogmaals danken voor jullie coaching, hulp en de energie die het me heeft gegeven.