Aanvulling op het onderstaande: een hele goede service van SRM; ik mag de training alsnog klassikaal of digitaal doen. Deze training wordt ook niet meer aangeboden als zelfstudie. Dank hiervoor en ik ben heel benieuwd naar de training.
De training Big data Analyse en Visualisatie is geen training om als online zelfstudie te doen. Deze training vraagt om voorbeelden, interactie met medestudenten en docent. En leren en inspireren van elkaar. Dat heb ik echt heel erg gemist. Je moet alles zelf uitvinden en raden wat de bedoeling is. Dat had ik ook zelf kunnen doen met de boeken erbij. Dan heeft dit geen toegevoegde waarde. Heel jammer! Ik wilde deze training al een tijd doen. Maar steeds werd de klassikale versie geannuleerd (fysiek of online) vanwege te weinig aanmeldingen. Deze zelfstudie-vorm is mij meerdere malen aangeboden en steeds heb ik dat afgeslagen. Ik wilde er graag mee aan de slag, dus uiteindelijk toch maar gedaan. Maar ik heb er nu eigenlijk helemaal niets aan gehad. Echt zonde en zeker niet aan te raden!