Op vrijdag besteld, dinsdag geleverd, terwijl snellere levering wordt beloofd.
Arrangement niet in de goede toonsoort en in een te easy arrangement.
Te duur voor een kopie die ook nog eens slecht is verpakt,

Karton in verpakking.
Voorbeeldbladzijde bij bestelling

Reactie SuperSong Bladmuziek:

Allereerst onze excuses voor uw slechte ervaring. Graag willen wij uw drie punten van kritiek toelichten.

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL. Zoals op onze website vermeld staat versturen wij bestellingen gemaakt voor 16:00 uur diezelfde dag. PostNL doet gebruikelijk 1 à 2 werkdagen over de bezorging en bezorgt niet op zondag en maandag. Uw bestelling van vrijdag is hierdoor helaas pas op dinsdag aangekomen. Wij zullen onze website aanpassen om dit te verduidelijken.

Wij doen ons best om nieuwe klanten te informeren over de bladmuziek die wij uitgeven. Zo vermelden wij op onze website de toonsoort, zowel in de lijst als op de aparte pagina van elk nummer. Wij beschrijven op onze homepage en info-pagina dat onze bladmuziek makkelijk gearrangeerd is en wij hebben ook altijd een gratis proefexemplaar beschikbaar op onze website. Wij vinden het vervelend dat wij u alsnog niet voldoende hebben kunnen informeren.

Onze bladmuziek wordt verzonden in folie voor bescherming tegen de regen. Mocht u ooit van ons een beschadigd exemplaar ontvangen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

SuperSong Bladmuziek

Score voor SuperSong Bladmuziek: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: