Manon van Dijk

Aller eerst zou ik iedereen aanraden naar Tattoo No More te gaan !!
Door zeer slechte ervaringen in het verleden waarvan de littekens nog duidelijk zichtbaar zijn toch de stap genomen ondanks dat ik er erg tegen op zag, alles is mij 100% meegevallen en ben erg blij dat ik gegaan ben!
Alles word voor de behandeling duidelijk besproken en je komt niet voor verrassingen te staan, daarnaast word je huid goed gekoeld waardoor de behandeling zo goed als pijnloos is.
Ik ben nu 2 behandelingen verder en laat binnekort door Dex de vrouw van Andy die in de zelfde shop zit mijn tattoo coveren.
Nogmaals mocht te twijfelen of 'bang' zijn, ga langs Tattoo No More je krijgt er geen spijt van.

De klantvriendelijkheid is perfect , je word met open armen ontvangen, alles word netjes en duidelijk uitlegd, ze nemen de tijd voor je en je word op je gemak gesteld.
De kwaliteit is top, de behandeling is zo goed als pijnloos zowel tijdens als na de behandeling en daarnaast goed te betalen. Na 2 behandelingen is het resultaat al boven verwachting.
De service is geweldig, je kan zelf online je afspraken inplannen via hun app en na de behandeling word er contact met je opgenomen om te vragen hoe het gaat.

Score voor Tattoo no more: 5/5
Zou u Tattoo No More willen aanbevelen? Ja