van Hall

De website maakt het eenvoudig en overzichtelijk om een kozijn (in ons geval kunststof met draai/kiep) samen te stellen. Veel keuze in zowel model, kleur, uitstraling etc. Na alle invulvelden te hebben ingevuld ook even netjes gebeld door Toelevering Online om de door mij gedane bestelling door te nemen.
Ook de levering geschiede volgens afspraak door een behulpzame chauffeur.

Enig minpuntje: Tijdens het telefonisch contact met de medewerkster aangegeven dat de ingevoerde maten de strakke inbouwmaten betrof (mm nauwkeurig). Echter bij ontvangst van het kozijn blijkt nu dat het kozijn in zowel hoogte als breedte enkele centimeters kleiner is gemaakt dan opgegeven. Dit zal hoogstwaarschijnlijk komen doordat er rekening moet worden gehouden met de paslatten, waar het al niet dat ik daar zelf met mijn maatvoering rekening heb gehouden. Eindstand; er moeten dikkere paslatten worden gemonteerd om het kozijn passend te krijgen. Geen ramp, maar had wellicht kunnen worden voorkomen door een extra optie in het menu toe te voegen alszijnde bijvoorbeeld "Exacte maatvoering bestellen" o.i.d.

Verder zaten er nog wat strips aan de binnenzijde van het kozijn scheef/niet goed aangedrukt, maar dat was eenvoudig opgelost door deze zelf even aan te drukken.

Reactie Toelevering Online:

Peter, super bedankt voor de uitgebreide review! Deze feedback gaan we zeker meenemen en we gaan hier mee aan de slag :-)

Score voor Toelevering Online: 4.5/5
Zou je Toelevering Online aanbevelen? Ja