De eerste drie behandelingen gaven een positief resultaat. De Dry needle behandeling, die overigens door een andere Top Fit fysiotherapeut is uitgevoerd, heeft er toe geleid, dat mijn pijnklacht sterk toe nam. De fysiotherapeut, die de behandeling daar voor en daar na uitvoerde heeft naar mij uitgesproken, dat de Dry needle behandeling niet correct is uitgevoerd en dat dit de toename van mijn pijnklacht tot gevolg heeft gehad. De behandelingen na de Dry needle behandeling hebben de piinklacht niet vermindert en zelfs doen toenemen. Ik vermoedde tijdens die periode, dat de fysiotherapie niet goed wist, wat aan te vangen met mijn pijnklacht. Ik heb dit echter niet naar haar uitgesproken. Onlangs heb ik in overleg met mijn huisarts de fysiotherapeutische behandelingen gestaakt en onderwerp mij nu aan medisch onderzoek naar de oorzaak van mijn pijnklacht. Ik heb er spijt van dat ik hier toe niet eerder heb besloten en betreur het feit, dat de fysiotherapeut mij dit niet eerder geadviseerd heeft. Ik snap best, dat gezondheidszorg tegenwoordig ook een commerciële component heeft, maar dit moet wat mij betreft ten alle tijden ondergeschikt blijven aan het werkelijke doel van gezondheidszorg. Ik trek in twijfel, dat de prioriteiten in mijn behandelingstraject door de fysiotherapeut op een voor mij voordelige wijze gesteld zijn.