Beste heer/mevrouw,
Dit is mijn ervaring met uw bedrijf.
Ik zou mijn dienstplicht vervullen in Turkije. Ik had mijn vliegtickets (heen en terug) via uw website geboekt.
Op schiphol aangekomen bleek mijn vlucht overgeboekt te zijn op een eerdere vlucht van een andere vliegtuigmaatschappij. Hierover werd ik niet op de hoogte gebracht. Noch telefonisch, noch via de mail.
Nadat ik op Schiphol uw voicemail had ingesproken, werd nog snel, nadat mijn vlucht reeds was vertrokken, snel een mail gestuurd met de mededeling dat mijn vlucht was overgeboekt.
Na mijn dienstplicht uit Turkije belde ik met uw bedrijf. U verwees mij naar uw website dat ik mijn vlucht voor vertrek zelf moest checken. Uw website werd aangepast. Want voor deze wijziging had ik de oorspronkelijle tekst uitgeprint. Daarop stond juist dat ik bij een vluchtwijziging hiervan door u op de hoogte zou worden gebracht. Ik heb alles goed gedocumenteerd en bewaard.
Kortom, deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw een vliegticket moest kopen, door uw nalatigheid. Mocht u uw eigen onderzoek serieus nemen (wat ik niet verwacht), dan kunt u mij ook bellen:06-24228428.
Reactie Triptime Vliegtickets:
Wij hebben uw boeking en het verloop hiervan grondig gecontroleerd. Op de bevestiging en in de inhoud van al onze e-mails staat uitdrukkelijk vermeld dat u uw vluchtgegevens tot 24 uur voor vertrek dient te controleren. U heeft dit helaas niet gecontroleerd waardoor u niet op de hoogte was van de vluchtwijziging. Wij kunnen namelijk exact zien wanneer een boeking word geraadpleegd op onze website.
Uw klacht is vervolgens telefonisch uitgebreid besproken en behandeld op 28 april 2011. Tijdens dit telefoongesprek is u uitgebreid de voorwaarden van een chartervlucht toegelicht.