Komt professioneel over. Persoonlijke reader met naam van het bedrijf erop vond ik goed. Minder was dat we in de loop van de ochtend van de cursus zelf een herinneringsmail kregen terwijl we al aan de cursus bezig waren.
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
Goede afwisseling van theorie in de ochtend en praktijk in de middag. De tweede trainer in de middag was wel wat overbodig en hij deed af en toe wat lacherig, dat vond ik niet zo professioneel.
Reactie V-Kam Education:
Beste Linda,
Dank je wel voor je review via de feedbackcompany! Fijn ook dat je aangeeft het een goede afwisseling van theorie en praktijk te vinden.
In eerste instantie zouden we de groep splitsen, vandaar de tweede trainer. Na overleg met Hetty en Bernadette hebben we toch besloten om er één groep van te maken, zodat de groep ook als team van elkaar kan leren en elkaar feedback kan geven.
Dat is denk ik geslaagd als ik zie hoe jullie als team dat hebben opgepakt. Mijn complimenten voor jullie auditteam!
Uit jouw review begrijp ik dat ik af en toe wat lacherig heb gedaan. Het spijt me dat ik jou hiermee stoorde; mijn excuses!
Ik wens je nog een fijne dag en succes met de interne audits.
V-Kam Education®
Willem Jan Beens