V-kam geeft per mail aan over om te gaan met de corona regels,maar bij de cursus nen 2484 bij skyworks voldoet het totaal niet aan de corona regels.Men moest met 9 personen naast elkaar in een kleine ruimte de les volgen.Verder waren er bij skyworks geen corona regels te zien ,behalve op de wc een flesje ontsmettingsmiddel.
Wat vind jij sterk aan deze cursus?
de cursus was prima,maar als negatief gevonden is het ontbreken van een lesboek,waar men alles nog eens nalezen kan.
Reactie V-Kam Education:
Goedemiddag Henri,
Dank je wel voor het melden van jullie klacht.
Dat de afgesproken regels in het kader van corona bestrijding niet gehandhaafd zijn, nemen we heel hoog.
Ik heb hierover reeds contact gehad met de locatie en we gaan dit aanpakken. De trainer geeft wel aan dat hij van tevoren gevraagd heeft of dit een probleem is en dat er anders uitgeweken kon worden naar het magazijn.
Het lesmateriaal heb je, Henri, inderdaad niet op papier gekregen. Je hebt hiervoor, enkele dagen vooraf aan de cursus, een email ontvangen waarmee je het lesmateriaal kunt bekijken en downloaden vanuit een portal.
Erg vervelend dat je lang moest wachten op de andere deelnemers, die onze laatste instructie van 2 weken geleden voor de locatie wel ontvangen hebben, maar niet gelezen.
Wat kan ik voor je doen om je meer tevreden te maken?
Annelies van der Linde, Operationeel manager V-Kam Education.