Op een gemiste e-mail alle vragen netjes en snel beantwoord. Mijn vraag of de olie van de DSG ververst ging worden of kon worden is geen antwoord op gekomen. Deze vraag zal ik binnenkort persoonlijk stellen omdat ik daar toch nog moet zijn. Dus eigenlijk gewoon goed en ik kan mij voorstellen met alle e-mails die op een dag komen er wel eens een aan de aandacht ontglipt. Tijdens ons eerste bezoek hebben wij eerst de stagiaire verkoper gesproken en deze jonge man deed dat erg goed en prettig. Daarna werd het overgenomen door verkoper Arian ( toen wij hadden besloten de auto te kopen ) en ook voor deze man alleen maar lof. De auto poetser of het bedrijf waar de autos worden gepoetst is minder en duidelijk niet het niveau van Vallei auto groep. Deze dingen zal ik zelf doen. Ik vind wel dat ik dit moet vermelden want als de autos extern worden gepoetst moet daar ook voor betaald worden. Voor de rest hoop ik vele veilige en prettige kilometers te mogen maken. Het is voor mij mijn eerste Volkswagen en ik kan wel zeggen dat het een erg prettige auto is.