Esad Mesanovic

Vorige jaar nieuwe busje bij Vallei Auto groep gekocht.
Verkoop ging goed en soepel tot dat geld op hun rekening was gestort.
Oplevering dramatisch.
2x oplever datum verplaats want was druk,dit en dat waardoor auto niet klaar was.
Derde keer afspraak gemaakt mijn auto op te halen. Kom je aan 100km rijden blijkt die nog steeds niet klaar te zijn. Wel een vervangende auto gekregen want ik moest met vakantie.
Uiteindelijk na de vakantie was die eindelijk klaar.
Nu een jaar later 2x keer problemen met de nieuwe auto. Computer storing en hij wil niet starten. Vw dealer geweest konden het storing niet verwijderen en volgens hun zou het van zelf weg gaan.
Na een tijd rijden stond ik stil en auto wil niet meer rijden. Vw dealer weer bij en nee kunnen weer niks doen want auto moet naar garage.
3 dagen auto weg en ik kreeg een vervangend vervoer. Na dat auto klaar was kreeg ik rekening voorgeschoteld voor vervangend vervoer. Natuurlijk was ik er niet mee eens want ik dacht, ja heb een nieuwe auto gekocht en heb garantie dat ik een jaar tenminste kan rijden zonder extra kosten. Volgens vw dealer moest ik met mijn rekening naar Vallei auto want zij hebben die verkocht en zij zouden dat oplossen.
Gebeld met een Vallei auto groep en zij willen er niks van weten. Het is mijn zorg en dat auto nieuw is doet er niet toe. Ook al valt die 2 weken weg moet ik het zelf betalen en regelen .
Helemaal niet blij met Vallei auto groep en manier van aanpak.
Denk je ,ik koop een nieuwe auto bespaar ik reparatie kosten, nee bij Vallei auto groep blijf je geld uitgeven, een hoop stress en tijd die je verlies omdat je van een naar ander deur word gestuurd.

Score voor Vallei Auto groep: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Vw transporter