Tevreden over de afhandeling

Geen verbeter punten mbt de levering, ik heb een test besteld voor testen van nikkel. Wij vragen ons af of we iets verkeerd doen want de test reageert niet op iets waarvan we zeker weten dat er nikkel in zit.

Reactie Vanderbend.nl:

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review! De mening van onze klanten is voor ons zeer belangrijk, op deze wijze kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Met betrekking tot uw vraag over de nikkelspot test:
De nikkelspot test is een ammoniak oplossing van Dimethylglyoxime (DMG) vervaardigd voor het opsporen van nikkel in verschillende metalen. Wanneer deze test in aanraking komt met nikkel ontstaat er een chemische reactie die een zacht roze kleur veroorzaakt. Met behulp van deze stof kan de aanwezigheid van nikkel worden vastgesteld mits het gehalte hoger ligt dan 10 ppm (parts per million) (slechts een enkele patiënt reageert op voorwerpen met een lager gehalte).
Het zou dus kunnen dat het voorwerp dat u getest heeft wél nikkel bevat, maar dat het percentage uiterst laag is (lager dan 10 ppm) en dat het wattenstaafje hierdoor niet is verkleurd. Mocht u naar aanleiding van dit antwoord toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.
Van der Bend Klantenservice

Score voor Vanderbend.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
nikkel spot test