Deskundigheid
Resultaat
Communicatie

Ik heb ruim een week gewacht op mijn bestelling. Toen ben ik gaan bellen en bleek mijn bestelling niet compleet. Men was nog in afwachting van 1 staal. Ik betreur het dat geen proactief contact met mij hierover is genomen. Leg het uit en bied de keuze aan: wachten of de aanwezige stalen alvast opsturen. Op mijn verzoek is dit gebeurd, overigens helemaal in orde. Helaas bleek per abuis in deze bestelling naast de niet te leveren nog een staal vergeten te zijn. Ik wacht dus nog deze stalen af voor te concluderen dat mijn bestelling goed is afgehandeld.

PM: Inmiddels heb ik deze stalen alsnog snel ontvangen. Heel fijn is dat daar toen ook pro-actief even over werd gebeld. Top, alleen waarom in dat gesprek nogeens benadrukken dat het verbaasde dat er een staal was vergeten. Kan toch gebeuren? Voor mij verder geen probleem, kreeg nu beetje indruk dat het aan mij zou kunnen liggen.

Snelle, aardige reactie toen ik belde. Top om te zien hoe goed en snel de eerste feedback werd opgepakt.

Blijf de klant informeren als zaken vertraging oplopen.

Goed bedoeld maar bundel de stalen niet met een paperclip, dit heeft een nare afdruk in de stalen achtergelaten.

Score voor Verfcompleet.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: Verfstalen besteld