Natascha

Ik heb over en paar weekjes terug en besteling gedaan maar en paar dage nadien plakten 2 potten enorm heb ze al proberen afkuisen. En heb ze telkens heel goed dicht gedaan en recht gezet in mijn tas. Ik ben ondertussen al bijna en halve pot daar door kwijt en het is enkel met 2 grote potten.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze zijn heel goed goede hechting en mooie kleuren enkel dat de grote potten lekken.

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Goede middag mevrouw Schagen,
Fijn om terug te lezen, dat uw tevreden bent over de kwaliteit van onze nagel gels! Ook geeft u aan dat u het jammer vindt dat de verpakkingen van onze gels ‘ lekken ‘.
We kunnen ons goed voorstellen, dat u ons informeert en we helpen u dan ook graag verder.
Graag denken we met u over een mogelijke oorzaak van het door u beschreven probleem.
Heeft u deze verpakkingen van de betreffende nagelgels geopend zoals aangegeven in de instructies op het gripzakje, waarin deze gel verpakkingen in zijn geleverd?
Bij het opvolgen van de instructies komen we dit probleem namelijk niet tegen.
We vrezen dan ook, dat dit mogelijk aan uw aandacht ontsnapt is.
We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst. Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Score voor Veronicanailproducts.nl: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja