Vesta.nl

Aantrekkelijke aanbiedingen
Informatie voorziening
Levertijden

Joset Tiddens

Voortreffelijk geholpen door interieurcoach Geerke Ritzema van Vesta, bij de inrichting van onze nieuwe (nieuwbouw)woning

Al vroeg in het bouwproces is Geerke betrokken geweest bij onze bouwplannen. Met haar totaalblik wist ze vele goede adviezen te geven over indeling van de woonkamer, maar ook badkamer, slaapkamer en keuken zijn dankzij Geerke een stuk efficiënter ingedeeld dan oorspronkelijk in het plan de bedoeling was.
Tevens heeft Geerke een mooi lichtplan gemaakt, waardoor al tijdens de bouw de plafondspots konden worden ingebouwd, die nu mede bijdragen tot een heel sfeervol geheel.
Wat betreft de inrichting van de woning heeft Geerke een totaalconcept gemaakt, van vloerbedekking tot gordijnen en meubelen, niet alleen passend bij de woning, maar ook passend bij ons, zodat we ons er helemaal thuis voelen.
Kortom, Geerke is zeer betrokken, is een fijne sparring partner en heeft hele creatieve maar ook heel praktische ideeën en adviezen.

De samenwerking tussen de verschillende afdelingen bij Vesta kan beter. Alle afstemming gaat via Geerke, maar als die er even tussenuit is, valt het geheel stil.

Score voor Vesta.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: inrichting woning (vloeren en gordijnen hele wonin...