Viisi

Wij hebben recent samengewerkt met Viisi als hypotheekadviseur en zijn zeer tevreden over het hele proces. Vanaf het begin was het een prettige samenwerking, waarbij er snel werd geschakeld en alles duidelijk werd uitgelegd. De berekeningen die ze maakten waren helder en gaven ons goed inzicht in onze mogelijkheden. Wat ook fijn was, is dat ze alle benodigde informatie goed verzamelden en ons begeleidden bij het netjes inleveren van alle documenten.

Het was prettig om advies te krijgen over een hypotheek met een PhD contract en studieschuld. Alle scenario’s werden op een rij gezet en doorberekend naar de maandlasten.

Ze waren kritisch op de juiste momenten, wat wij als heel prettig hebben ervaren, omdat dit ervoor zorgde dat alles klopte en goed onderbouwd was. De portal die ze gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk; het uploaden van documenten ging eenvoudig en het hielp om alles overzichtelijk te houden.

Daarnaast waren ze altijd bereikbaar voor vragen, wat ons veel rust gaf in een spannend traject. Dankzij hun efficiënte aanpak hadden we binnen een maand onze hypotheek rond. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken hypotheekadviseur!

Reactie Viisi:

Hoi Joshua, dank je wel voor de mooie review en de prettige samenwerking! Ik wens jullie alvast heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning. Groeten, Lotte

Score voor Viisi: 5/5