Ga zo door…

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?

Goede service en komen afspraken na

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding, Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Alles ok!

Reactie Volta NXT Service & Onderhoud:

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze service en het nakomen van afspraken waardeert. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
We zouden een service en onderhoudscontract van Volta Limburg aanbevelen vanwege de goede service en het nakomen van afspraken. Onze monteurs leveren professioneel werk en zorgen ervoor dat uw ketel goed onderhouden wordt. Daarnaast streven we ernaar om altijd op tijd te zijn en onze beloften na te komen.
De betrouwbaarheid van de leverancier, de prijs/kwaliteit verhouding en het persoonlijke advies waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier. Het is essentieel dat u kunt vertrouwen op de service en ondersteuning die wij bieden. We bieden een goede balans tussen kosten en de kwaliteit van onze diensten, en onze medewerkers geven graag advies op maat, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften.
We zijn blij dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat u onze service waardeert. Een score van 6/10 geeft ons inzicht in waar we kunnen verbeteren. We streven ernaar om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
Team VoltaNXT

Score voor Volta NXT Service en Onderhoud: 3/5