Wij hebben al jaren een huurketel van Volta. Er is altijd onderhoud gepleegd, zegt men. Alle monteurs hebben nooit hun werk serieus gedaan, zijn ZEER nalatig geweest. Snel afgehandeld, maar nooit het onderhoud gepleegd waarvoor ze hier waren. Wij hebben bijna 5 dagen op n onderdeel moeten wachten, terwijl de monteur gewoon n knopje in moest duwen. Dus het onderdeel was totaal niet nodig. Er is gisteren bij de laatste monteur pas fatsoenlijk werk verricht, de beste man heeft alles in orde gemaakt wat zijn collega's hebben laten liggen.
Zijn collega's hebben al het werk laten liggen voor deze monteur, schandalig ! Deze monteur zal er waarschijnlijk niets over zeggen, maar wij wel. Wij hebben al die jaren in goed vertrouwen met de Volta monteurs geleefd, met naar wij dachten een veilige ketel, dus niet. Er had brand kunnen ontstaan en nog erger koolstofmonoxidevergiftiging. Zeer onprofessioneel van de zogezegde vorige monteurs. Het had heel onveilig kunnen aflopen, wij hopen dat jullie je dat realiseren ? Doe hier iets mee met die mannen die zich monteur noemen, wel het salaris opstrijken maar totaal niet geschikt om dit werk te doen. Ze spelen met levens !
Kunt u dit toelichten?
Eerste storing op vrijdag is goed opgepakt. De tweede melding in het weekend, niet ! De meneer aan de telefoon zat duidelijk in de bbq-tijd
Wat viel u in positieve zin op?
Alleen de monteur die gisteren hier was heeft top werk geleverd. De meneer van de klantenservice die belde om n maand de huur niet te hoeven betalen was wel aardig, maar we moeten het nog afwachten of hij zijn woord houd.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?
Doe iets met deze klachten !
Reactie Volta NXT Storing:
Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie.
We betreuren onderstaande ten zeerste en willen graag met u in gesprek.
Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons telefonisch te bereiken via 088 027 0920?
We willen onze dienstverlening constant verbeteren en de gemaakte afspraken verwezenlijken.