beuten hcj

Wij hebben een nieuwe cv ketel gehuurd van jullie. Dhr. Buitenkamp heeft ons die verkocht. Helaas deugt er niets van de ketel.
Ik heb al een aantal dagen geprobeerd om dhr. Buitenkamp aan de lijn te krijgen. Helaas helaas...... Een mail naar volta gestuurd. Geen antwoord op gekregen. Dan maar met een hardere stem aan de telefoon gezegd dat eea niet klopte. Vanmorgen is er een monteur geweest. Hij kon niets vinden. wat gaat er nu gebeuren? moeten wij vijftien jaar met deze ellende blijven zitten.
Ik verwacht binnen twee dagen een antwoord op bovenstaande mail van iemand die iets te zeggen heeft bij Volta en niet, met alle respect, een dame van het call center.

Kunt u dit toelichten?

zie bovenstaand. Een dikke min voor dhr. Buitenkamp. Hij zit bij ons aan tafel met een verkoopverhaal waarin diverse keren voorkwam dat als er problemen waren wij hem rechtstreeks konden bellen. Dat kan je lekker zeggen als je vervolgens geen telefoon opneemt en/of beanwoord.

Wat viel u in positieve zin op?

als je bovenstaande teksten leest dan kan je je voorstellen dat er niets positiefs te melden is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Volta Limburg?

Als het een service organisatie wil uitstralen werk er dan ook naar,

Reactie Volta NXT Storing:

Wat vervelend dat u problemen ervaart met de ketel. Wij snappen erg goed dat u niet tevreden bent met de service en graag de problemen opgelost wilt hebben. Is het probleem inmiddels verholpen? Zo niet dan kunt u via onze website een klacht indienen zodat dit nogmaals ter beoordeling bij de juiste afdeling neer gelegd wordt. Wij hopen u hiermee alsnog te kunnen helpen en excuseren ons voor het ongemak.

Score voor Volta NXT Storing: 1/5