Ik zou daarbij adviseren om de installatie uitsluitend door eigen personeel van VoltaSolar te laten uitvoeren. Verderop in de enquête zal blijken waarom.
De volgende vraag is n.v.t. omdat we hebben aangesloten bij hete Parkstad Limburg project.
In eerste instantie heel weinig moeite. Na aanmelding liep het allemaal op rolletjes totdat de panelen en bijbehorende apparatuur waren geïnstalleerd. Bij vervanging van de bestaande meters bleek, dat de door VoltaSolar ingehuurde externe opdrachtnemer het voor elkaar had gekregen om de installatie verkeerd aan te sluiten.
Daarna hebben we veel moeite moeten doen en lang moeten wachten totdat eigen personeel van VoltaSolar op vriendelijke en vakbekwame wijze alle gemaakte fouten in de installatie ongedaan maakten.
Het ontbreken van voldoende vakbekwaamheid bij de door VoltaSolar ingehuurde uitvoerder drukt de onderstaande scores.
Wat viel u in positieve zin op?
De soepelheid van de aanmeldingsprocedure was veel belovend. Ook was het een verrassing dat de installatie veel eerder kon plaatsvinden dan aanvankelijk was aangegeven.
Verder waardering voor de mensen van VolaSolar zelf die de knullige installatie hebben hersteld.